BMW 2002 1975 ALPINA

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: BMW 2002 1975 ALPINA
to bom jst enkrat mel 
sam se ne morm odločt, al natunan M10 al pa S14

sam se ne morm odločt, al natunan M10 al pa S14

Ja res je strup s tem podaljškom.
@Croma Ja oboje je super, M10 je le original in navsezadnje oče s14. Se pa M10 da natunat do 190 konjev skoraj b.p. kar pri tono težkemu avtu ni veliko ampak kar je več je že problem s trakcijo si pa spet tam tam. Sicer pa tudi tvoj m20 ni tako slab in je pravi cukerček. Najbrž bi marsikateri pri tebi pogrešal še zvok izpod havbe, beri: loputke
V kar ne dvomim da nebo, če le nebo prej prišla kaka e24 prej
@Croma Ja oboje je super, M10 je le original in navsezadnje oče s14. Se pa M10 da natunat do 190 konjev skoraj b.p. kar pri tono težkemu avtu ni veliko ampak kar je več je že problem s trakcijo si pa spet tam tam. Sicer pa tudi tvoj m20 ni tako slab in je pravi cukerček. Najbrž bi marsikateri pri tebi pogrešal še zvok izpod havbe, beri: loputke

V kar ne dvomim da nebo, če le nebo prej prišla kaka e24 prej

Alpinas were always posh hot rods!

Jaz sem imel podobne težave z dellortotom, Vsi so pametni in neki šraufe pritegujejo in dize menjajo pol ko pribljižno laufa na štantgasu pa je kao naštelan.
Dokler nisem kupil knjige od 200 strani in je naštudiral. Lahko ti prodam knjigo, kjer so tudi dobro in podrobno opisane takozvane luknjice luknjice
Pri teh zadevah so ponavadi šobe in dize zadnjia stvar
Dokler nisem kupil knjige od 200 strani in je naštudiral. Lahko ti prodam knjigo, kjer so tudi dobro in podrobno opisane takozvane luknjice luknjice

Imam kar nekaj knig glede tega ampak nobena nima primernega modela. Vse samo neka teorija.MAIK wrote:Jaz sem imel podobne težave z dellortotom, Vsi so pametni in neki šraufe pritegujejo in dize menjajo pol ko pribljižno laufa na štantgasu pa je kao naštelan.
Dokler nisem kupil knjige od 200 strani in je naštudiral. Lahko ti prodam knjigo, kjer so tudi dobro in podrobno opisane takozvane luknjice luknjice![]()
Lahko poveš naslov knjige?

Tale lip od Alpine je čista zmaga
upam,da čez zimo porihtaš "fergije" da se končno mal zapeljemo 

Evo, forum je spet aktiven.
Malo updajta. Fergiji so v 95% porihtani. Važno da sedaj pri 2000-3000rpm ne seka več nazaj. Čeprav prosti tek ni naštiman dovolj, ker je treba naslednje leto malo vrtati fergije za 0,05mm.
Ker je to treba počastit sva se z Duletom odpravla na rakitno.
Seveda stvar treba dokumentirati...

Sicer me je dule nascal v pospeševanju v navkreber. Kar nisem mogel vrjeti, ampak res...
No naposled sem ugotovil da sem pri vsem nastavljanju pozabil gas nastaviti in sem maximalno lahko odprl na 4500rpm
Tako da enkrat more bit še rematch
Na koncu sva dan zaključila v baru, kjer se je pridružil še Lauko.

Hvala obema za druženje, upam da se vidimo še kaj v kratkem.
Malo updajta. Fergiji so v 95% porihtani. Važno da sedaj pri 2000-3000rpm ne seka več nazaj. Čeprav prosti tek ni naštiman dovolj, ker je treba naslednje leto malo vrtati fergije za 0,05mm.
Ker je to treba počastit sva se z Duletom odpravla na rakitno.
Seveda stvar treba dokumentirati...

Sicer me je dule nascal v pospeševanju v navkreber. Kar nisem mogel vrjeti, ampak res...
No naposled sem ugotovil da sem pri vsem nastavljanju pozabil gas nastaviti in sem maximalno lahko odprl na 4500rpm

Tako da enkrat more bit še rematch

Na koncu sva dan zaključila v baru, kjer se je pridružil še Lauko.

Hvala obema za druženje, upam da se vidimo še kaj v kratkem.

Challenge acceptedFR Wolf wrote: Tako da enkrat more bit še rematch

hvala za povabiloFR Wolf wrote: Hvala obema za druženje, upam da se vidimo še kaj v kratkem.