Volvo 245 2.4D

Re: Volvo 245 2.4D
brusimo brusimo in brusimo...ko je lepo vreme seveda...počasi bo...

Jeba je ta pripava na ličarijo. lani ko sem delal hrošča pred zimo venih v burji mokro brušenje sem imel krvave roke ker so mi tako spokale.
Let's go Brandon!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
na mokro je kurba ja

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Človek bi mislu, da se bojo roke kej navadle in utrdile, pa js po 3h letih vsakodnevnega brušenja še kr čakam ta dan
So pa svetovne te cigle. Sem se konec zime nekaj ogreval za eno pa potem z lastnikom nisva prišla skupaj

So pa svetovne te cigle. Sem se konec zime nekaj ogreval za eno pa potem z lastnikom nisva prišla skupaj

Jaz imam trenutno drug problem, delam suho brušenje laka in barve..se lak lušči pa je treba vse spravit stran. In za to pa rabim lepo sončno suho vreme, drugač se vse samo paca. Pa hočem bit čimbolj nežen, da ne pridem pregloboko in poškoduem cinkanjja karoserije. Saj, ko bom pa mokro brušenje delal bo pa garant sonce pa +40 stopinj na začetku junija 

počasi napredujem...streha, havba, blatniki so zbrušeni in pokitani...Vse pikice rje od kamenčkov pobrušene in pobarvane....še par dni lepega vremena pa bo pripravljen za špric kit....potem pa se lotim mehanike in zavor..

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Si mogoče iz Bohinja oziroma okilice? Pa imaš problem, ker kar naprej dežuje in ne moreš obrusiti Volvota?