In vendarle se nekaj dogaja na tem projektu
Pred časom sem šel firbcati h Petrovčiču kako je z dobavljivostjo sinhronov in so me razočarali da je to področje šepavo in jih ni za dobiti. Sem pa čisto po neumnem na njihovem dvorišču našel rahlo utrujeno 33 1.7 i.e. z navadno notranjostjo.
Seveda je morala iti z mano, ker potrebujem vetrobran, zadnjo levo luč in verjetno malo morje malenkosti, sestavljen avtomobil pa je fantastično skladišče specialnih vijakov, ki jih ni za dobiti na vsakem vogalu
Pa še v družbi permanentke in pa delte, ki še vedno krade čas v delavnici
Pa še fora. Po tem ko sem nabavil to rdečo darovalko, sem dobil ponudbo še za dve 33ki. Ena je bela 1.7 i.e., druga pa črna permanent 4. Ta tazadnja bi bila smiselna za nabavit a kaj ko imam sedaj že toliko plehovja doma, da se mi je vse skupaj uprlo in sem dejal, da se vozni park do nadaljnega ne bo širil ..... ker sedaj imam spet v lasti 4 italjane
Nekje vmes sem nažical mojstra kleparja, da je prišel pogledati na dvorišče permanentko. Seveda tip je spet začel s svojo da teh jajc starih se nikakor ne splača rihtat in da bi bilo bolj smiselno rihtati kakega DS-a.
Boš ja ....
Po krajšem prigovarjanju sva se dogovorila in tako je permanentka že v kleparski obdelavi