No da vas obvestim
Šel sem gledati 3 stroje, vsak unikat po svoje, en primerek točno tak kot ga lastnik opisal, drugi primerek bi moral biti po ceni sodeč top shit primerek a kaj ko zadnjih 10 let ni videl v od vzdrževanja, tretji primerek ...... ostal sem brez besed ob ogledu
1. primerek - 33 1.7 16v QV
Lastnik mi po mailu poslal kar nekaj slik in natančno opisal stanje vozila.
Pred dolgimi leti uvožen v slo, razbit spredaj desno. Poravnan je bil na pooblaščenem servisu, nakar je nov lastnik na vozilo navesil nek ultra grd body kit in cel avto fenomenalno grdo ponarval
Ker vozila ni uporabljal, ga je po nekaj letih prodal sedanjemu lastniku, ki je odstranil ves body in manjkajoče kose nadomestil z originali rdeče barve. Avto pa je še kar stal v zaprašeni garaži.
Pred mojim obiskom je uspel fentati še levi bok
Napake na vozilu - barvanje vseh rdečih koncev, popravilo boka, barvanje strehe in haube (katastrofalno stanje barve), obnova amortizerjev, velik servis motorja, nove zavore, menjava vetrobrana
Dolg spisek a kaj ko mi je makina tako všeč
2. primerek 75 2.0 TS z obale
Cena kot da bi bil nov primerek, kao 1. lastnik, 70 kkm prevoženih, avto kot nov .....
Dejansko - uničeni amortizerji, bremze v zadnjih vzdihljajih, manjkajoč lep del auspuha, vsi karoserijski kosi podrsani, popraskani, PVC obroba na bokih brez barve, navadna notranjost z uničenim vozniškim sedežem, ki je dal skozi vsekakor več kot 70 kkm. Gume stare 9 let, parabole na lučeh pa čisto pooksidirane. Aja - voz ima v lasti vsaj 3. lastnik v sloveniji. Zmogljivosti motorja porazne. Mogoče sta me sedanji oldi in daily raketa razvadla in nisem navajen takega počasnega premikanja. Rjav pa ni, lega na cesti pa kljub uničenim amortizerjem fenomenalna
3. primerek - 75 1.8 t, eden od primerkov zadnje serije 500 narejenih
Ni kaj za dodati, vozilo je razen povešenega stropa in zbledele barve brezhibno. Še menjalnik v 2. prestavi ne škrca.
Se vidi da je lastnik vozila tudi lastnik velikega alfa servisa na gorenjskem, poleg tega pa je oboževalec takšnih starin
Jz pa že čakam na trenutek, ko bom imel čas iti po vozilo