Opel Kadett C 1976

Re: Opel Kadett C 1976
Slik ne odpre 

težava je v shrani.si... se bo že zlizal čez čas
me prav zanima če je kj razlike v zvoku med štok zračnim filtrom in tem bling bling
hudo zgleda 

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Ja na shrani.si učitno majo problem, ker ko sem davo slike gor sn tudi mogo ene 3x probat, ker mi je vedno neko napako vun vrglo
ampak zdaj meni odpere...

ampak zdaj meni odpere...

- strider87
evo, homemade čudo tehnike

z rezultatom sem zadovoljen, probal sem ga zalaufat pa mi ni ratalo
ugotovo sem, da še morem zrihtat nekakšen most med luknjama na sredini na spodnjem delu kolektora ker učitno je to za avspuh neka povezava?! Al v čem je tu fora? ve kdo? prav tako še morem naret priključek za vakum cev za bremze in pogruntat kam bom priklučo vakum cevko, ki je za zamik vžiga!??
pa še obljubljena slika višine avta(po rahlem prazračevanju ventilov
)

z rezultatom sem zadovoljen, probal sem ga zalaufat pa mi ni ratalo

pa še obljubljena slika višine avta(po rahlem prazračevanju ventilov

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Res nimam pojma o cem govoris...še morem zrihtat nekakšen most med luknjama na sredini na spodnjem delu kolektora ker učitno je to za avspuh neka povezava?! Al v čem je tu fora? ve kdo?

Bo treba narest luknjo/prikljucek v eno izmed cevi kolektorjaprav tako še morem naret priključek za vakum cev za bremze in pogruntat kam bom priklučo vakum cevko, ki je za zamik vžiga!??

- strider87
L4UK0 wrote:Res nimam pojma o cem govoris...še morem zrihtat nekakšen most med luknjama na sredini na spodnjem delu kolektora ker učitno je to za avspuh neka povezava?! Al v čem je tu fora? ve kdo?![]()
Bo treba narest luknjo/prikljucek v eno izmed cevi kolektorjaprav tako še morem naret priključek za vakum cev za bremze in pogruntat kam bom priklučo vakum cevko, ki je za zamik vžiga!??
hehe. jap malo pa sem res zabluzo

in je na serijskem kolektorju med njima povezava(rdeča), ampak keko sn zaj gledo druge, že narete kolektorje teh dveh lukenj sploh nimajo...
ja za bremze že..ampak nikjer pa še nisn našo kam je priključena ona cev, ki je za zamik vžiga!?