Mercedes Benz 220d w115 1971"

Re: Mercedes Benz 220d w115 1971"
jp kkšn krown, wd40 in podobne žavbice...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz po stromu definitivno nebi sprical WD40, ker naredi taksno cudno plast potem cez. Kontakt sprej in to je to. Mogoce se mal bakrene masti direktno po kontaktu.

kupil sem kontakt sprej, še vedno pa sem v dilemi če naj prej pobrusim z vodobrusnim papirjem oksidacijo, ker ne vem kako se bo baker potem obnašal ali bo še slabše in prej oksidiralo
sem pa ker imam ravno narazen malo osvežil "škatlo" z varovalkami....

tesnilo v silikonski kopeli

like new

sem pa ker imam ravno narazen malo osvežil "škatlo" z varovalkami....

tesnilo v silikonski kopeli

like new

Luža pod starim mercedesom? Nič hudega, to je švic od konjev!!!!

Kaj pa če probaš kontakte 'spolirat' s purolom? Lahko prideš s čem polek pametno?

dostopni so dokaj vredu poglej sliko na prejšnji strani, o poliranju še nisem razmišljal
bolj o brušenju z vodobrusnim papirjem...bom še malo raziskal po netu....kako se obnaša baker itak ne rabim superprevodnika, ampak z to oksidacijo pa sigurno prej ali slej začne kaj zaje(b)avat pol je pa vse drugo krivo...

No, nisem mel v mislih poliranja do sijaja, prej čiščenje oksidacije s purolom, ki vredu odnaša tako in drugačno oksidacijo iz kovin brez da poškoduje zdrav material. Čeprav sam mislim, da tud z brušenjem nebi storil neke hude škode.

Ma ja pobrusis malo pa ni panike .. samo pazi da bodo jezicki dobro stisnili skupaj varovalke ce so ohlapne je cela pizdarija ... men je avto zagorel ker je skakla varovalka po konaktih in je iskrilo ..
O Anja .. o tebi se mi sanja.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sej tukaj sem jaz mislil wd .. da preprečiš nadaljno oksidacijo po tem ko boš očistil kontakte .. čeprav mislim da je najbolj samo očistit in pusit ..in po moje da ti ni potrebno brusit z papirjem ampak je dovolj kakšna koprena (scotch brite) ali kakpna mesing ščetka
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

danes sem malo brskal po spletu baje kis+sol odlično očisti baker (neka reakcija) potem pa malo kontakt spreja in je to to...bomo videli ...javim kako bo potekalo...
še en plan za 2013..rezerva za gorivo ki pride v rezervno kolo...
mede for strich 8

še en plan za 2013..rezerva za gorivo ki pride v rezervno kolo...

- kontejner
- Avtomobil: W123 230TE , W115 220D, Zastava 750
huda zadeva, švaba je na vse mislo