Opel Kadett C

Re: Opel Kadett C
Mislim da nebo tako enostavno. V avtomobil lahko montiraš samo motor, ki je bil serisko v takem vozilu. Načeloma se pojavijo že problemi če bi hotel v cliota 1.2l zmontirati motor 2.0l čeprav je bil ta motor že seriko vgrajen v clijotih. Na LPPju bodo hoteli videt paprije, da je agregat ustrezen za to vozilo. Poizkusi povprašati pri podjetjih, ki se ukvarjajo z predelavami. Obstaja pa še podjetje RTI v Mariboru, ki mislim da je edino v sloveniji ki opravi CERTIFICIRANJE predelave.

bom videl uglaunem jz bom zrihtu teve papirje kar mi je reku in jih nesu na LPP in bom videl kaj se bo pol dogajalo jimopelsime wrote:Mislim da nebo tako enostavno. V avtomobil lahko montiraš samo motor, ki je bil serisko v takem vozilu. Načeloma se pojavijo že problemi če bi hotel v cliota 1.2l zmontirati motor 2.0l čeprav je bil ta motor že seriko vgrajen v clijotih. Na LPPju bodo hoteli videt paprije, da je agregat ustrezen za to vozilo. Poizkusi povprašati pri podjetjih, ki se ukvarjajo z predelavami. Obstaja pa še podjetje RTI v Mariboru, ki mislim da je edino v sloveniji ki opravi CERTIFICIRANJE predelave.

če rata, svaka čast - grem še jaz moj mlinček za kavo homologirat.Pata wrote:bom videl uglaunem jz bom zrihtu teve papirje kar mi je reku in jih nesu na LPP in bom videl kaj se bo pol dogajalo jimopelsime wrote:Mislim da nebo tako enostavno. V avtomobil lahko montiraš samo motor, ki je bil serisko v takem vozilu. Načeloma se pojavijo že problemi če bi hotel v cliota 1.2l zmontirati motor 2.0l čeprav je bil ta motor že seriko vgrajen v clijotih. Na LPPju bodo hoteli videt paprije, da je agregat ustrezen za to vozilo. Poizkusi povprašati pri podjetjih, ki se ukvarjajo z predelavami. Obstaja pa še podjetje RTI v Mariboru, ki mislim da je edino v sloveniji ki opravi CERTIFICIRANJE predelave.
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

Upam da imaš za kavni mliček CE certifikat, original račun pa potrdilo od štromarja o pravilni priključitviče rata, svaka čast - grem še jaz moj mlinček za kavo homologirat.

ma to se use zrihta, poznam par takih akterjevopelsime wrote:Upam da imaš za kavni mliček CE certifikat, original račun pa potrdilo od štromarja o pravilni priključitviče rata, svaka čast - grem še jaz moj mlinček za kavo homologirat.

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

kiri motorji že pašejo v kadetta brez problemov? 1.3s OHC? od koga pa je tist motor? in nek 1.6S OHC?

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Noben razen originalnih ne pase brez problemov. V vecino nasih torej 1.2 in 1.0 OHV. Ce pa kje najdes kaksnega (sicer dvomim da bos) ki je imel CIH motor, pa pase not brez problema CIH 
Za ostale kombinacije mas kolobocije z nosilci, auspuhom, kardanom,..

ma od ascone al koga je že 1.3 ohc? ne paše? k ima dosti ljudi notr ga?Anzee wrote:Noben razen originalnih ne pase brez problemov. V vecino nasih torej 1.2 in 1.0 OHV. Ce pa kje najdes kaksnega (sicer dvomim da bos) ki je imel CIH motor, pa pase not brez problema CIH

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Kot vem ima od ascone C samo eden ga notr - tomlooway. Pa ne pase srauf na srauf