Malce sem torej pogledal tole... Kaj reči?
Zaradi pripetljaja na cesti v SL. Bistrici (starejšemu paru je pred rondojem zaštekal avtomatski menjalnik v Smartu in sta naredila ohoho kolono) sem zamudil na zbor, ki je bil med 8 in 10.00 uro - zame absolutno prezgodaj, glede na to, da imam več kot 2h do tja...
Nerodno je bilo, ker v vabilih nikjer ni bilo napisano, ali se je treba prijavit in koliko je štartnina, na mail s prejšnjega dne mi pa ni nihče odgovoril - čeprav ni bilo nekega deadlina do kdaj se moraš...
Ko sem prispel tja, ni bilo nikogar več.

Prijazen sosed je potem videl, da se neki dogaja, in poklical šefa, ki je povedal ,da je kolona na poti v G. Radgono na ogled Rosenbauer fabrike. Vmes sem sicer 2x celo dohitel njihove redarje, ampak me noben ni šljivil 5%, tak da nisem bil ziher, ali gre za kakšno drugo srečanje... Njihove plakete pa valjda tud nisem mogel imeti.
Nazadnje sem jih našel, in zadeva je bila proti pričakovanjem ogromna - ene 100 avtov in ene 200 folka

Organizatorji so delili pijačo in zaseko
Veliko zanimivih, pa mislim da nisem niti enega še prej videl na drugih srečanjih
Potem se je peljalo naprej čez mejo v AUT na nek ogromni kmečki turizem, kjer so imeli razstavljenih tud polno enih oldtimerjev in vojaških vozil...
nakar sem js porajtal, da je zadeva kajpak bila plačljiva, ker je kosilo... tako da sem se zadrževal tam nekje pod kozolcem in brskal po telefonu
Popoldan se je potem prevesil v klasično zasekariado, kjer so postanki ratali vse daljši in pogostejši, jedlo in pilo se je pa vse več, in ker me seveda kot pol mlajšega in nepoznanega prišleka nihče ni jebal niti 5% tud če si kaj vprašal, sem se lepo potiho nazadnje odpravil po svoje...

Neke škode ni bilo zaradi mene kot udeleženca na črno, koristi pa tudi ne.
Tak da naslednjič: priporočam, ker je dosti avtov za videt, pa organizacija je res na nivoju - samo ne iti sami, pa prav cajt se obvezno prijavit na telefon, drugač se ne boste imeli fajn