Oldschool-slo RETRO RUN #3, 7. junij 2025

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: Oldschool-slo RETRO RUN #3, 7. junij 2025
Evo se pero27 je vplacal, fuck yea. 8 to go!

- Peeping_Tom
- Avtomobil: Opel Ascona B 2.0 E
Kolk se pa dela promocija izven foruma, ker kolker so stvari zamrle tu gor ne vem, če nas še sploh 10 objavlja tu gor 

-
Nc se ni delala haha. Evo zdej sm FB event naredu, bomo vidl kok se jih bo zdej prjavlPeeping_Tom wrote: ↑13 May 2025, 20:47 Kolk se pa dela promocija izven foruma, ker kolker so stvari zamrle tu gor ne vem, če nas še sploh 10 objavlja tu gor![]()

-
Nc kej dost, do eventa pa manj kot 2 tedna. Jebiga, zadeva je trenutno pod vprasajem..

Kaj pa ce se prestavi na jesen?
Trenutno je res ogromno dogodkov. Oktober je mesec, kateri zna bit dovoln topel hkrati pa tudi vec casa - manj dolustov in ostalih dogodkov.
Trenutno je res ogromno dogodkov. Oktober je mesec, kateri zna bit dovoln topel hkrati pa tudi vec casa - manj dolustov in ostalih dogodkov.
Get low, no matter how

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ja in kater od teh dogodkov je bolj kul od retro runa?
Dobr, če pelete froce na morje štekam, če greste pa na en parkirplac na car meet pa niti ne.

Dobr, če pelete froce na morje štekam, če greste pa na en parkirplac na car meet pa niti ne.

-
Lih zato je zacetek junija, ker ni se morja in teh solskih pocitnic, september in oktober sta zadnje cajte se kar tvegana zaradi vremena. Ceprav mogoce res boljse uspe jeseni, kdo bi vedel.
Za druge car meete pa pac ja jebiga, sam ne vidm da bi dosedanji udelezenci retroruna zares ful na neke meete na parkplace hodil. Pa kukr je pero napisu, retro run je najbl kul :)
Za druge car meete pa pac ja jebiga, sam ne vidm da bi dosedanji udelezenci retroruna zares ful na neke meete na parkplace hodil. Pa kukr je pero napisu, retro run je najbl kul :)

Glede na trenutno stanje vremena je vsak dan tveganje
Jaz bi se res udeležil, ampak zdaj sem že od 5.6. na Slovaškem in se vračam 8.7. pozno popoldan, teden dni kasneje pa sem tudi out

Jaz bi se res udeležil, ampak zdaj sem že od 5.6. na Slovaškem in se vračam 8.7. pozno popoldan, teden dni kasneje pa sem tudi out

Get low, no matter how

Evo, mene zraven pod naslednjo zaporedno št. - Klauzz
Če rata super!
...če pa ne, pa predlagam backup plan - da prijavljeni vseen pridete gor pa zategnemo preko Golice (piknik na jezeru) do Saturday Night Cruisinga - je skoraj v isti smeri.
Če rata super!
...če pa ne, pa predlagam backup plan - da prijavljeni vseen pridete gor pa zategnemo preko Golice (piknik na jezeru) do Saturday Night Cruisinga - je skoraj v isti smeri.

-
@Klauzz dubu eure, yes, te dopisem na seznam. Bomo vidl kako se razvije, ce ne rata pa potem prestavimo in vrnem "prijavnine" oz jih transferiram za naslednji datum, kot boste zeleli