Evo na koncu kot vedno vse sam popravil in naredil, da bo tko kot treba. Epoxy spola in vlakna s pravilno predpripravo zgleda držijo. Sem probal kr nasilno in brusil orng, pa zadeva drži
Postopek kako sem delal spodaj. Mogoče še komu prav pride, gleda na to, da mamo avto iz podobnih let in je sigurno dosti PUR zadev.
Pobrusil plastiko preko barve do rumenga osnovnega materiala
Potem pa akcija. Smola
Pa 3 sloji vlaken, ki se križajo. 1. sloj povezava v L na 3 mestih. 2. sloj po dolžini samo desni del. In 3. sloj še enkrat L povezave.
Potem pa še odbijač Te žičke sem celo lahko pustil, ker brez tega bi itak že vse razpadlo spet narazen. Pobrusil material za grobo površino. Tukaj so začuda skužili nekakšen drug postopek, da je PUR črne barve, ne klasičen rumen. Potem pa dodal plastic primer od Mipe.
In 2 sloja vlaken
Ko se tole posuši in vidim kako je izpadlo, se pa lotim še to vse zbrusit pa še z drugih strani dat vlakna isto. Potem pa šele pokitat in naredit obliko pravo
Zatem ko se je zadnja stran in ostalo pokazalo, da zadeva s pravo pripravo orng drži, sem šel dalje v akcijo. Zbruso vse to sranje nčvredno stran. Notri je bil tudi karton med drugim
Priprava
2 sloja manjša, da se površina max poravna in potem še ena velika preko celo površine
Čez 1 dan na grobo pobrusit in naredit obliko na vogalih
Pa potem še na fino
Pa primerjava in popravilo oblike, da sta oba enaka
Kit me je malo presenetil, se suši noro hitro. Ene 3-4 uspeš popravit obliko pa je že grudast
Pobrušeno kitano
Vmes je še en profi del odpado seveda
Na koncu vse pobrušeno, našpricano s plastik primerjem in zaščiteno z 2K temeljno, da zapre vlakna 100%