Garazo mu je zasedel drug bavarc

Imel bi 10 projektov, primankuje pa casa, da bi vsaj enega vozil.
Sem pa naredil en super road trip cez praznike. 6 dni jadranske magistrale
Iz Novega mesta do Rijeke po Hrvaski AC, potem pa na magistralo. Prvi dan Crikvenica- Senj- Karlobag- Zadar- Biograd - Vodice kjer sva s punco tudi prespala.
Drugi dan je bil start iz Vodic proti Sibeniku, nato pa Primosten- Trogir, Split sva preskocila ker je bila guzva pa tudi dosti dopustujemo tam. Mimo Omisa kjer se pa zame zacne najljubsi del poti, cesta do Brele in Baske Vode. Makarska je bil prvi daljsi postanek za kosilo, po kosilu pa gas naprej po lepi magistrali mimo Tucepov proti Plocam. Tuki je nastala tudi fotka bavarca pred mostom. Neum sva za dol preskocila, smo se pa zato ustavila tam ko sva se vracala. Ce recem, da so bila Hrvaska mesta po vecini kar lepo obiskana, je bil Neum prazen.
Po celm dnevu sva koncno prisla do Dubrovnika, na mejah je bil avto delezen nekaj pohval, tako da smo vec besed spregovoril o avto, osebne ni niti pogledal. Ta dan sva zakljucila v Dubrovniku kjer sva imela planirani 2 nocitvi.
Naslednje jutro sva po zajtrku nadaljevala najih road trip proti Crni gori. Tako sva 3. Dan prevozila Hercegnovi in Kotor. Kosilo v Kotorju nato pa gas na Kotorske serpentine. Ta dan je bil kar vroc, bavarcu na ovinkih nama pa v mestu ker je sonce ze kar dober pripekal.
Proti veceru sva se vrnila v Dubrovnik. Sama pot do Kotorja gor in nazaj je bila katastrofa, sama dela na cesti, ogromno prometa, semaforji. Ta dan sva naredila dobrih 200km pa sem imel avta vrh glave, po pol ure sva cakala na semaforjih ker je bilo vse zabito.
Sobota 4. Dan je bil cas za odhod iz Dubrovnika nazaj proti Baski Vodi. Kot sem ze omenil sva se za nazaj ustavila v Neumu, Plocah in zopet na kosilu v Makarski. Skocila sva tudi na Biokovo skywalk pa je bil zaprt ker je bilo zadnjih nekaj km ceste zaradi obnove zaprte.
Soboto sva zakljucila v Baski Vodi, tukaj sva imela rezervirani 2 nocitvi. Nedeljo sem imel namen, da bi minila brez avta. Pa sem bil po kosilu ze malo zivcen, lezanje na plazi ni zame. Vzgem bavario pa sibam na jadranko 3x gor dol mimo Makarske.
Prisel je ponedeljek, zadnji dan. Zjutraj sva se odpravila proti Omisu, tukaj sem pri enem dirkacu prevzel se nosilec za sekvenco, nato nalijem avto in po nekaj dneh zopet zavijem na AC. Za AC sem se odlocil, ker so bile za popoldan ze napovedane nevihte, nisem pa zelel, da bi me kaj presenetilo na cesti.
Na hitro opisan road trip, ce se 1x povzamem:
6 dni in 1600km, zame osebno super avto za jadranko. 170hp je dovolj za neko dinamicno voznjo, prehitet avto ali avtodom, ko pa je potrebno pa je se vedno dovolj uglajen in lahko prizgem klimo.
V torek je sledila cistila akcija, rdec je bil umazan od poti, IS pa od cvetnega praha ker stoji pod nadatreskom.
Pa naj se povem, IS je super, prodajam ker imam enostavno prevec projektov( se dve katri in en offroad projekt katerega sestavljava z ocetom) skoda pa da tko lep avto stoji.