Kadett C Coupe 74

Re: Kadett C Coupe 74
Starter fizicno negre not. Prevelik fi je.. in nevem katerega dobit

Rabi še starter za 2.0 cih motor, original je biu ac Delco, probal smo bosch in fizično ne gre v blok,

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Kaj je pa z Delcotovim ki ga mate narobe? Krtačke za zamenjat pa kontakte pobrusit? To ni glih neka raketna znanost.

Skurjeno je navitje, krtačke so praktično nove. Smo ga imeli na popravilu in se po besedah mojstra ne da popraviti.

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Predlagam objavo med male oglase, opcija B pa ebay - jih imajo toliko, da jih kar prodajajo.
https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R4 ... &_osacat=0

https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R4 ... &_osacat=0

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz drgac verjetn mam ksn starter kje doma. Loh en dan pogledam 
Drgac mi je pa mal cudno zakaj ne gre to notr. A je kaksen drug vztrajnik? Al pa menjalnik? Nekje bezno imam v glavi, da imajo nekateri menjalniki malo manjso "bulo" za starter zadaj, pa je treba pobrusit zvon. Ampak nisem pa ziher, bom malo poguglal (tudi po spominu)

Drgac mi je pa mal cudno zakaj ne gre to notr. A je kaksen drug vztrajnik? Al pa menjalnik? Nekje bezno imam v glavi, da imajo nekateri menjalniki malo manjso "bulo" za starter zadaj, pa je treba pobrusit zvon. Ampak nisem pa ziher, bom malo poguglal (tudi po spominu)

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
No, no, mojster pa tak...
V Ssloveniji imamo ene par mojstrov, ki se ukvarjajo izključno z previjanjem elektromotorjev in ti tud starter komot previjejo.
Bo pa vsekakor ceneje če se kupi novega ali dobrega rabljenega.

- Peeping_Tom
- Avtomobil: Opel Ascona B 2.0 E
Ahaa, tale tvoj majster me je klical domov za štarter, pa sem mu na autodoc pokazal ganc novega za zmeren denar 
Ti moraš imeti nekaj po kavbojsko sčarano skupaj, ker bi vsi štarterji od cih morali pasati križem kražem, razen mogoče najstarejših in najnovejših letnikov. Meni na '79 2.0 E in 2.0S bloku lepo gresta oba gor brez pardona, bosch in delco

Ti moraš imeti nekaj po kavbojsko sčarano skupaj, ker bi vsi štarterji od cih morali pasati križem kražem, razen mogoče najstarejših in najnovejših letnikov. Meni na '79 2.0 E in 2.0S bloku lepo gresta oba gor brez pardona, bosch in delco

Jah tole so deli iz vseh vetrov zato mamo mal težavPeeping_Tom wrote: ↑11 Feb 2022, 13:19 Ahaa, tale tvoj majster me je klical domov za štarter, pa sem mu na autodoc pokazal ganc novega za zmeren denar
Ti moraš imeti nekaj po kavbojsko sčarano skupaj, ker bi vsi štarterji od cih morali pasati križem kražem, razen mogoče najstarejših in najnovejših letnikov. Meni na '79 2.0 E in 2.0S bloku lepo gresta oba gor brez pardona, bosch in delco![]()