Zgodba se je začela, ko se je nekega lepega dne pojavil redka coupe verzija na avtonetu -> naslednji dan smo avto šli pogledat in valda zaaral. Kadett se je nahajou kr daleč od mene(notranjska -> štajerska), tko d smo pol organiziral prevoz (žou nimam nobene slike).
Avto je na ob ogledu zgledu tkole: Valda je blo nekaj stvari za poštimat.. Začel smo kr z zavornim bobnom ker je biu hin, avto se je dušiu ob pritisku na bremze.. Potem smo kupil nove gume in znjimi tud lepe feltne

Kt se že vid na zgorni sliki mi bež notranjost ni neki ustrezala zto sm dou use preoblečt v črno (razen zadne police ki je pribita v pleh.. to bom še našel rešitev

Potem so sledili odbijači ki sem jih kromiral..

Že na useh zgornih slikah so že inštalirane -40mm vzmeti.
Sledila je inštalacija Volanti Luisi volana in huba in pa ker sem slučajno mel neke češke zvočnike na zadnji polici smo inštaliral tud radio..

Končan izdelek:

Pol je blo neki časa mira ampak ne za doug

Ni lih neka extra glasn zvok je pa lep globok malce glasnejši.. Je blo tud fajn it en krog po ulci brez auspuha

Krom ob straneh vrat je bil že res znucan in sm se odloč ga pobarvat v črno.. (velik več dela kt bi si mislu).
Lepo zbrusil, zamaskiral, primer, barva

Pa še končan izdelek:

Pol smo mal užival ampak ob spremljanju nemškega ebaya se je pojavu čist nov zadn spoiler s papirji valda se nism mogu upret

Še vedno sm se okol pelou s šipo montirano na enemu pantu tko d je blo treba vse skp zamenat.

Tko d zdj sm se loh v miru pelou z odprtimi zadnjimi šipami

Trenutno je v planu zamenjava armature (jo imam že doma sam še čas je treba najdt), prispel je tudi glovebox in levi del od volana je že zamenjan. Sredinska konzolo, se je treba pa še fajn potrudt dobit nazaj zajle na novo konzolo

Prej:

Potem:

Kupil sem tudi kamei spredni spoiler iz nemčije ki je trenutno na barvanju in ker se z avtom kar dosti furam sem se odločil dat mal bolj varne sedeže (sparco r100 sky) kateri trenutno potujejo do mene

To je kadettova zgodba do zdj (ki se je šele dobro začela