Gužva v petek ob 15. Jaz se lepo ustavim za tistim pred mano pred krožnim, pogledam v vzvratno in vidim neko belo spako, ki se mi nekam prehitro prebližuje. Me prešine: to se ne bo dobro končalo in sem že tamponiran od zadaj in me nese v tistega spredaj, od katerega sem bil sigurno ena 2 metra stran. Tip sploh ni priebremzal. Se je zgovarjal, da je spregledal. Da je gledal avte.. Očitno ne tiste pred sabo. Mona prokleta.
Tej 30. aprili niso lih srečni zame. Pred kakimi 18 leti sem tudi razbil ta isti avto na ta dan. Takrat sem bil vsaj sam kriv.
Odbijača, Obe haubi, obe vezni, Pločevina za motorjem, malo blatnik, sedež. Podvozje OK. Motor je ok. Vsaj predvidevam, Ker sem namreč ostal brez sklopke na poti domov. Največja jeba bo prepričat zavarovalnice kolko je to vredno. Mogoče je to ena večjih pomankljivosti , če ga nimaš registriranega kot starodobnik. Bom poročal.
zrihti fajn, pi*** mat** pa slovenske zavarovalnice !
Naj nardijo kasko za oljdije pa usposobljene cenilce po katalogih že enkrat, z veseljem dam jurja za kasko da vem če mi ga olupijo dobim po cenitvi vozila to ven kar je vreden. Bom pomoje prej mel A al pa D tablce kot pa se bo to zgodil pr nas
uglavnem, ne vidim rešilca nikjer niti mrliškega voza, si mu razbil gobanjo nazaj za tole?
Vrat je vredu. Uni dan sem zvečer še neki čutu, potem smo ga žingali in kurlu kres in je minilo. Včeraj sem cel dan ležal pod golfom tako, da mislim da bom vredu. Šus je bil kar ker je sedež zabilo do konca nazaj na sanek in polomlo naslon. Jaz nisem očitno imel bremze več stisnjene pa tudi vznak me je vrglo ker avto je odneslo vsaj ene 2 al 3metre naprej v sprednjega. V bistvu je šedež z svojo švohostjo kar dobro ublažil udarec.
oooo slaba Samo da si ti okej ker te naše stare piksne ravno niso za te reči, folk pa v dvotonskih letalonosilkah piše SMS-e. Fajn zrihtaj z zavarovalnico pa upam da ga zrihtaš!