VW Golf mk1 1980

Re: VW Golf mk1 1980
še dobro da kao ni denarja, tle je šlo 10K... 

točno to sm teu rečt.$küll wrote:še dobro da kao ni denarja, tle je šlo 10K...
sam zgleda pa lepo, čisto in profi. pohvalno!
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
pozdrav Igor
ti samo limaj slike, čakamo, čakamo:)

Evo še mal slik,da se res ne bo tole razvleklo v nedogled...
Izolacija po podnu malce od blizu....

Pa še pena ,sam nimam nobene slike od blizu ,da bi se videla struktura materijala

Lp Igor

Izolacija po podnu malce od blizu....

Pa še pena ,sam nimam nobene slike od blizu ,da bi se videla struktura materijala

Lp Igor

Malenkosti dajejo "baje piko na i",no tako vsaj pravijo....
Prej...

sedaj...

še nekaj, da bo stalo fino pokonci

še nekdo si je izboril svoje mesto.....

Lp Igor
Prej...

sedaj...

še nekaj, da bo stalo fino pokonci

še nekdo si je izboril svoje mesto.....

Lp Igor

Sam da je nekaj svetlikajočega na vratih,pa sem vesel....

Vrjetno za marsikoga slaba izbira zadnjih luči kar se izgleda tiče.....vam dam popolnoma prav,vendar za helline nisem bil zmožen odštet 150€ pa sem se zadovoljil z temi za 20€.....ma sej ko bo dnar jih bomo menjali...

še ena malenkost brez katere ,bi bil avto pust

Vrjetno za marsikoga slaba izbira zadnjih luči kar se izgleda tiče.....vam dam popolnoma prav,vendar za helline nisem bil zmožen odštet 150€ pa sem se zadovoljil z temi za 20€.....ma sej ko bo dnar jih bomo menjali...

še ena malenkost brez katere ,bi bil avto pust

Namest enega kvalitetnega,vzameš raje tri slabše kvalitete,da gre projekt sploh naprej".Vsaj na začetku sem težil sam k popolni originalnosti,pač takšna je bila začetna vizija .Ne bom šparal na določenih delih sem si govoril ,no potem hitro padeš na realna tla ,da enostavno ne gre tako kot si zamisliš.Ne vem kje hudiča se je zalomilo,da so stvari oddirjale v čisto druge smeri :trza .Glede platišč pa se bo treba zadovoljiti
z temi vsaj za en čas.Ko bo pa več denarja(evo spet ta denar...vrjetno največkrat uporabljena beseda pri raznoraznih projektih :bbb )pa bojo padle RS-ke.

Glede nato ,da sem že prej težil z izolacijo bom še mal zabluzil z izolacijo
....
Dejmo spravit naprej umazano delo,da bo po tem bolj luštno....

Našprical sem v vse možne luknje ,da se je kar cedilo...jao kakšno svinjarijo sem naredil.....upam da bo zdaj vsaj mir nekaj časa.....
Smrček zmontiran ....evo spet sem skrenil od originalnosti....damn....ni mi pomoči!

Lp Igor
z temi vsaj za en čas.Ko bo pa več denarja(evo spet ta denar...vrjetno največkrat uporabljena beseda pri raznoraznih projektih :bbb )pa bojo padle RS-ke.

Glede nato ,da sem že prej težil z izolacijo bom še mal zabluzil z izolacijo

Dejmo spravit naprej umazano delo,da bo po tem bolj luštno....

Našprical sem v vse možne luknje ,da se je kar cedilo...jao kakšno svinjarijo sem naredil.....upam da bo zdaj vsaj mir nekaj časa.....
Smrček zmontiran ....evo spet sem skrenil od originalnosti....damn....ni mi pomoči!

Lp Igor

Glede felten sem upal ,da bodo dobro izpadle.Se pravi na peskanje,po tem pa poliranje robov in barvanje.
No se bom pustil presenetit sem si rekel,slabše kot tiste pleharce ,ki sem jih imel gor,tak ne more bit.
Že davnega leta je Vlado Kreslin prepeval "Od višine se zvrti" in dec je očitno vedel o čem govori,zato smo se tudi mi spustili
malce bližje k tlom.Sploh pa nimam rad efekta "barčica po morju plava"

Glede nato da sem vzmeti navil bolj "od oka",se mi zdi da je kar precej dol padu v poden.No ko bojo feltne gor,pa ko se vse skup mal usede,se bo vidlo za koliko ga je potrebno nazaj dvignit.Je pa fino ,ko sedaj lahko elegantno pobrišem prah iz strehe.
Lp Igor
No se bom pustil presenetit sem si rekel,slabše kot tiste pleharce ,ki sem jih imel gor,tak ne more bit.

Že davnega leta je Vlado Kreslin prepeval "Od višine se zvrti" in dec je očitno vedel o čem govori,zato smo se tudi mi spustili
malce bližje k tlom.Sploh pa nimam rad efekta "barčica po morju plava"

Glede nato da sem vzmeti navil bolj "od oka",se mi zdi da je kar precej dol padu v poden.No ko bojo feltne gor,pa ko se vse skup mal usede,se bo vidlo za koliko ga je potrebno nazaj dvignit.Je pa fino ,ko sedaj lahko elegantno pobrišem prah iz strehe.

Lp Igor

No ker vem ,da vsi radi gledamo slike,bolj kot beremo,si bom dovolil prilepit še enih par ,kar tako...

Lp Igor

Lp Igor