Ni nobene zamere, samo se prehiteva vse skupaj. Motor še zdaleč ni v avtu, pa se že pogovarjamo o dodatnih lipicancih, čeprav vztrajam trenutno na N/A in sploh ne vem kako se bo peljalo (mogoče bom pa razočaran nikoli se ne ve, dokler ne preizkusim). N/A tuninga se ne bom šel, ker se ne splača, glede na vložene €. Dela bo kar nekaj, da ga fiksiram v školjko. Motor sicer na paleti deluje, ampak vseeno manjka še ogromno delov, katere moram naročiti.
Kar se tiče ojačitev, kaj je to
Favorit ima 0,6mm pločevino, skoraj nič ojačitev (pač toliko, da skupaj stoji vse skupaj

). Kar nakoncu pomeni manj kg. Karoserija se že sedaj tako zvija, da čez ovinke zasveti luč za kabino

in zgubljam stik za luči na prtljažnih vratih

(mislim, da imam nekje video, ko sem tiščal čez ovinke in se prižiga luč).
Polno naložena naj bi imela cca. 800kg, brez voznika (čeprav so na internetu podatki okoli 850-900kg). Na enem škodinem forumu je objavljen en Favorit, kateri je podobno shujšal kot moj, in je na vagi pokazalo 685kg s pol tanka. Če sem zdaj na 700kg sem že zelo zadovoljen.
Na forumu več ali manj objavljam takrat, ko se nič ne dogaja in dobrodošlo za nasvete ali debato, samo ne mi še s turbinami se bo trenutno drlo preko 4ih grl
P.S. OP tale truga je pa šla na konkretno dieto. 870kg na karavan Octaviji

Bolanija