BMW e21 316 - Alpinweiss

Re: BMW e21 316 - Alpinweiss
Avtoakusticni kabel ima malenkost boljso prevodnost ter zaradi uporabe bistveno tanjsih zic vecjo pregibnost. Glede na to, da sem z mojimi 10mm2 navadnimi elektricnimi kabli, ki jih uporabljam ob praznih akumulatorjih letos pozimi ozivel tudi 3.5 dizla brez kaksnega polnjenja akumulatorja sklepam, da je 25mm2 sigurno dovolj razen ce zelis uporabljati zaganjac kot primarni pogon za premikanje vozila
. Moras pa poskrbeti, da bo kontakt vredu drugace ti pa noben presek ne pomaga.

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Super zgleda! Vrhunsko narejeno. V ta motorni prostor bi pa fajn pasov kak GS m10 motor 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alpinas were always posh hot rods!

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Topshit!
Una flika se pa itak z škatlo za varovalke skrije...
Škoda ker se bela prec userje, bo zdej treba fajn pazit da nebo kje kako oolje kapnilo

Una flika se pa itak z škatlo za varovalke skrije...
Škoda ker se bela prec userje, bo zdej treba fajn pazit da nebo kje kako oolje kapnilo

saj ves LEPOOO
ampak zakaj pa si dal haubo gor ce se nimas masine notr ?
drugace pamali bi se poducil, kaksna je GS m10 masina ? ko je bila ravno omenjena ?

drugace pamali bi se poducil, kaksna je GS m10 masina ? ko je bila ravno omenjena ?

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Morali smo dat havbo gor, ker se je avto premaknil na drugo lokacijo.
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Mal našpičena 2.0L M10 z duplimi webri in cca 150PS.zegler wrote:saj ves LEPOOOampak zakaj pa si dal haubo gor ce se nimas masine notr ?
![]()
Ugrajeval so pa v e21 in e12.

Alpinas were always posh hot rods!

Hvala za pohvale fantje!
Drugače pa če ma kdo G5 mašino za šenkat jo bom dal noter, brez skrbi
Kabl za elektriko sem zdaj našel v e46 ampak je seveda prekratek ampak je blo dovolj, da se je aku zmontiral začasno za voznikovim zicem, dokler se ne naredi proper.
Pero27 je navdušen nad postavitvijo diagonalno nasprotno od voznika za bolj enakomerno obtežitev in bom najvrjetneje šel v to smer, čeprav ne vem, koliko to v praksi dejansko občutiš, če nisi ravno g. Nürburgring
Ampak sliši se smiselno in če se že ravno dela...
Zahvale pa uporabniku nicjasno za pomoč in družbo v zadnjih dneh v delavnici, bilo je vrhunsko!

Drugače pa če ma kdo G5 mašino za šenkat jo bom dal noter, brez skrbi

Kabl za elektriko sem zdaj našel v e46 ampak je seveda prekratek ampak je blo dovolj, da se je aku zmontiral začasno za voznikovim zicem, dokler se ne naredi proper.
Pero27 je navdušen nad postavitvijo diagonalno nasprotno od voznika za bolj enakomerno obtežitev in bom najvrjetneje šel v to smer, čeprav ne vem, koliko to v praksi dejansko občutiš, če nisi ravno g. Nürburgring

Zahvale pa uporabniku nicjasno za pomoč in družbo v zadnjih dneh v delavnici, bilo je vrhunsko!

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Super napredek in super izgleda pobarvan motorni prostor...samo še mlinček manjka... 

To zimo sem opazil, da mi je na sovoznikovi strani poknila barva s kitom cca 10cm in zazijala ter tudi nad lokom se je opazla razpoka. Seveda sem bil jezen, ker sem mislil, da nisem vredu pobrusil ali pripravil površine pred kitanjem/barvanjem in me je bilo strah, da bi še kje drugje poknila barva, čeprav je bila debelina barve pa kita pa šprickitap a vsega kar je poknilo cca 1mm ali manj, tako da ni bilo napacano kita gor, stari je pa bil zbrušen in nov nanešen. Do zdaj še ni nikjer počla barva.
Fast forward do danes, ko od sosede izvem, da je pozimi videla, da se je tretja oseba (mlajša punca z opazno pomanjkljivimi vozniškimi izkušnjami, čemur sem tudi sam bil priča) naslonila na moj avto. Torej zadeva je taka, da je avto stal parkiran s haubo naprej in ona je pri obračanju trčla v krom odbijač in ga potisnila v smeri voznika in pri tem je izgleda da prišlo do napetosti in deformacije blatnika in barva je počla.
Informacija je pa dolgo rabla, ker je bil sms prvotno baje poslan ampak menda na napačno telefonsko..
Obenem sem vesel, saj to pomeni, da je izvedba bila vredu in da ni moja napaka, je pa grenki priokus, ko moreš še enkrat it rihtat po tem, ko si 6 mesecev nazaj prebarval avto... Napako naredi vsak ampak je pa pravilno, da sprejmeš odgovornost in daš kontakt ali podobno, to je pa svinjarija...
Nekih sankcij pa teh pizdarij se ne bom šel ampak bom popravil to, ker sem opazil na spodnjem delu blatnika da pa je manjša napaka izvedba bila storjena in ob oboje zdaj zrihtal, vseeno pa tistega ne bi bilo potrebno takoj popravit, tole zdaj pa je. Že skačem od veselja, da lahko spet pacam to svinjarijo z barvo pa trdilci pa vsem...

Fast forward do danes, ko od sosede izvem, da je pozimi videla, da se je tretja oseba (mlajša punca z opazno pomanjkljivimi vozniškimi izkušnjami, čemur sem tudi sam bil priča) naslonila na moj avto. Torej zadeva je taka, da je avto stal parkiran s haubo naprej in ona je pri obračanju trčla v krom odbijač in ga potisnila v smeri voznika in pri tem je izgleda da prišlo do napetosti in deformacije blatnika in barva je počla.

Obenem sem vesel, saj to pomeni, da je izvedba bila vredu in da ni moja napaka, je pa grenki priokus, ko moreš še enkrat it rihtat po tem, ko si 6 mesecev nazaj prebarval avto... Napako naredi vsak ampak je pa pravilno, da sprejmeš odgovornost in daš kontakt ali podobno, to je pa svinjarija...
Nekih sankcij pa teh pizdarij se ne bom šel ampak bom popravil to, ker sem opazil na spodnjem delu blatnika da pa je manjša napaka izvedba bila storjena in ob oboje zdaj zrihtal, vseeno pa tistega ne bi bilo potrebno takoj popravit, tole zdaj pa je. Že skačem od veselja, da lahko spet pacam to svinjarijo z barvo pa trdilci pa vsem...