Kućni proizvod

Re: Kućni proizvod
ker se je pri prvem roštiljanju pokazalo par pomanjkljivosti, zdej to rihtam...

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a teh testiranj je drgač več ? 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

pa vsakič znova se testira, en velik test bo čez ene 3 tedne 

Lahko pričakujemo tudi kako predstavitev za širšo javnost in investitorje? 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sej to... je že razumel kaj sem mu napisal...samo glumi nekega francoza 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Kako pa to deluje tisti zadnji del?
A zadaj oglje delaš iz polen medtem ko spredaj pečeš?
A zadaj oglje delaš iz polen medtem ko spredaj pečeš?

zadaj kuriš, oglje ti pada mimo železja na dno, in ga vlečeš pod rešetke kolko ga rabiš... 

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Dobra fora 

DS71 wrote:sej to... je že razumel kaj sem mu napisal...samo glumi nekega francoza
Obljubim evo da ko bo naslednjič roštiljada bom vse poslikal da boste uživali v slikah

- pero27
No pa sem še jaz malo "kućno proizvodil"
Rabim pigat tanke pa ozke robove za poden popravit na e21, zato sem si naredil pripravo za pigat pleh iz treh L profilov:

In ker nimam ogormno placa viška v delavnici sem naredil kar tako da se prišraufa pripravo na rob ponka in da se da ročke snet - tako da se lahko enostavno in kompaktno pospravi kadar se ne rabi (kar je 99% časa)
Potem sem si nardil pa še sponke za pleh za varit na stik - zdej lahko rečem da se da z mojim švas aparatom varit tud 0.3mm debel pleh (tolk je namreč debel kovinski trak za palete iz katerga so narjene sponke - da pa to glih tapravo razdaljo med kosi pleha za varjenje na stik)

Rabim pigat tanke pa ozke robove za poden popravit na e21, zato sem si naredil pripravo za pigat pleh iz treh L profilov:

In ker nimam ogormno placa viška v delavnici sem naredil kar tako da se prišraufa pripravo na rob ponka in da se da ročke snet - tako da se lahko enostavno in kompaktno pospravi kadar se ne rabi (kar je 99% časa)
Potem sem si nardil pa še sponke za pleh za varit na stik - zdej lahko rečem da se da z mojim švas aparatom varit tud 0.3mm debel pleh (tolk je namreč debel kovinski trak za palete iz katerga so narjene sponke - da pa to glih tapravo razdaljo med kosi pleha za varjenje na stik)