GB: Drive The Classic majice

Re: GB: Drive The Classic majice
Lahko še zame 2? sem že prepozen?
1x XL, zeleni mercedes
1x M, zeleni mercedes
Kakšna je barva majice? najraje bi belo ali sivo.
1x XL, zeleni mercedes
1x M, zeleni mercedes
Kakšna je barva majice? najraje bi belo ali sivo.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
no pol mi dej pa zelenga

samo na sivo majco, M velikost

samo na sivo majco, M velikost

pa može i bel golf. 

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Naročila do tega posta so oddana.
Ko bom mel majice se oglasim. Vendar dvomim da bom kaj odpošiljal do srede septembra, dokler se ne vrnem s terena.
Majice so res 13€, ampak se ne bom upiral kaki polovici evrčka trinkgelda, glede na to, da moram denar sam zalagat in nakazovat izven EU, kar pomeni mastne provizije.
Drugače bi bilo, če bi moral službeno v Srbijo in bi osebno plačal, prevzel in pripeljal majice. Tako so pa 4je posredniki vmes.
Če bo povpraševanje ostalo, bomo vsekakor čez čas ponovili še kako rundo naročil.
Ko bom mel majice se oglasim. Vendar dvomim da bom kaj odpošiljal do srede septembra, dokler se ne vrnem s terena.
Majice so res 13€, ampak se ne bom upiral kaki polovici evrčka trinkgelda, glede na to, da moram denar sam zalagat in nakazovat izven EU, kar pomeni mastne provizije.
Drugače bi bilo, če bi moral službeno v Srbijo in bi osebno plačal, prevzel in pripeljal majice. Tako so pa 4je posredniki vmes.

Če bo povpraševanje ostalo, bomo vsekakor čez čas ponovili še kako rundo naročil.

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Si bom zapisal.smukc wrote:1xgolf mk1 M
Hvala
Trenutno sem precej zaseden in me matra logistika.
Majice prve runde sem dobil, nekaj tudi razdelil, ostale bom v teh dneh poslal... Prosil bi tiste, ki jih že imajo, da podajo svoje mnenje.
Imam seznam novih majic/avtomobilov, pa bomo užgali novo rundo naročil. Ga objavim v kratkem.

- Waxxx
Tako, nov seznam majic je tu. Ker sem se prvič malo po domače malo za-J, bom moral povišat ceno na 15€, tako da pokrijem stroške provizij, podkupnin in ostalih posredniških dajatev, daril in davkov. 
Mislim, da je to še vedno OK cena. Torej, poleg prej že objavljenih majic so v ponudbi še tele:

Naročila bom zbiral dlje časa, ker še nimam nikogar od mojih sodelavcev na vidiku, ki bi šel službeno v Srbijo.
Prosim, če navedete barvo majice (bela ali siva - sam predlagam belo, ker so barve čistejše), model avtomobila (barve so takšne kot so) in velikost.
Pa še primer kako izgleda moja - ne se smejat, ker je bilo preveč zgodaj
:

Mislim, da je to še vedno OK cena. Torej, poleg prej že objavljenih majic so v ponudbi še tele:

Naročila bom zbiral dlje časa, ker še nimam nikogar od mojih sodelavcev na vidiku, ki bi šel službeno v Srbijo.
Prosim, če navedete barvo majice (bela ali siva - sam predlagam belo, ker so barve čistejše), model avtomobila (barve so takšne kot so) in velikost.
Pa še primer kako izgleda moja - ne se smejat, ker je bilo preveč zgodaj

Jej e28 majo tudi
Se da dobiti tudi v kaki drugi barvi e28?

Get low, no matter how

- Waxxx
Ti bi verjetno kej takega:Fleko wrote:Jej e28 majo tudi![]()