DS71 wrote:a ti hodi E30 po glavi

Jep. Pa e50, pa par HTN iz istega stila. Je pa to vse v rangu stirimestnih stevilk evrokrema, cesar (vsaj zaenkrat) nimam namena dajat za felne.
Croma, verjames ali ne, za kukikaterse sem bil ze fejst segret, saj bi mi porsche razmak zelo poenostavil resitev okoli nadgradnje zavor. Vse dokler nisem sel racunat ETjev in kam bi prisle, in ugotovil da bi spredaj za kak centi strlele ven, ko bi se porschejevi aksenkli s pesto in diski naredili svoje. Potem bi moral ali nabavit fejst ozje gume, ali pa dvignit avto - kar pa ni sprejemljiva resitev. MORDA bi se jih dalo celo malce postruzit odznotraj da bi pridobil na ETju, ampak nevem kaj bi rekle celjusti na to da majo manj prostora pod felno. Vseeno mi pa niso tako top shit felne, da bi sel ustvarjat boga pa pol da bi jih spravil gor.
Porsche se ima nekaj primernih platisc, od 16' fuchsov (spet cene

) do Cup2 17'' in turbo twistov, ampak ce bom se enkrat menjaval, bom menjal samo in izkljucno za nekaj tazaresnega. Do takrat bodo pa te, ki so mi tudi precej vsec, s svojimi 5.5 kilami po kosu pa tudi relativno lahke.
Malo mam tudi neke glupe ideje o modifikaciji teh ATSk, ki bodo zelo verjetno ostale samo pri ideji.