Zaporožec 968

Zaporožec 968
Zdravo.
Moj novi projekt. Že tretjič isti model.
Pripeljal sem ga iz Hrvaške, trenutno urejamo dokumente, vmes pa bomo pregledali mehnaniko, malo poliranja, čiščenja in gremo na cesto. Upam , da mi uspe še letos, ker mi primankuje časa.
Bom sproti kaj objavil.
Če pa koga zanima komplet obnova prejšnjega istega vozila pa: me nekaj zafrkava naložiti povezavo;
POT: saporoshez and luaz forum - desno zgoraj ikona HOME -na ikono BILDER, potem so na levi imena in jaz sem pod Jure-
nato dvoklik in evo moji projekti.
Če komu uspe se priporočam za povezavo.
lp
Moj novi projekt. Že tretjič isti model.
Pripeljal sem ga iz Hrvaške, trenutno urejamo dokumente, vmes pa bomo pregledali mehnaniko, malo poliranja, čiščenja in gremo na cesto. Upam , da mi uspe še letos, ker mi primankuje časa.
Bom sproti kaj objavil.
Če pa koga zanima komplet obnova prejšnjega istega vozila pa: me nekaj zafrkava naložiti povezavo;
POT: saporoshez and luaz forum - desno zgoraj ikona HOME -na ikono BILDER, potem so na levi imena in jaz sem pod Jure-
nato dvoklik in evo moji projekti.
lp

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Re: Zaporožec 968
Super avto!
Če imaš tri pive v riti in malo dioptrije je to že kr BMW 2002
Če imaš tri pive v riti in malo dioptrije je to že kr BMW 2002

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
men je hud, lahk se še kr razpišeš o tej vzhodni raketi, vidim da ma ročaje zadaj če kaj škripne 

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Cist hecn forumjur76 wrote:Zdravo.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,

Ni glih isti avto, so pa v sorodu

zanimiv avto...
pa nsu princ tud zgleda podobno ce je ustiman pa tud zelo hudo.
pa nsu princ tud zgleda podobno ce je ustiman pa tud zelo hudo.

Ma ja tej grdi avti morejo bit nižani da zgledajo. potem so pa kar naenkrat hudi za popizdit.
Let's go Brandon!

- papi
True !!!eugene wrote:Ma ja tej grdi avti morejo bit nižani da zgledajo. potem so pa kar naenkrat hudi za popizdit.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
he he ..spomnem se še iz časov ko sem bil mulc,da jih ni bilo ne vem koliko za videt..pa ljudje o njih niso imeli nič kaj dobrega za povedat
A je to imelo kakšne specifične napake al je bilo že v štartu tako slabo zastavljeno ? Oziroma zakaj tak (ne)sloves

A je to imelo kakšne specifične napake al je bilo že v štartu tako slabo zastavljeno ? Oziroma zakaj tak (ne)sloves
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ful ma hudo linijo okrog in okrog avta pod okni.
To bi pomojem zakon izpadlo v kakšni two tone al pa stickerbomb pod to linijo varjanti
To bi pomojem zakon izpadlo v kakšni two tone al pa stickerbomb pod to linijo varjanti