sepravi da če je dobra barva gor jo samo zmatiraš da se prime nova barva gor, ne greš do aluminija dol brusit če prav razumem?
A peska se s korundom/peskom ali kak drug manj agresiven medij (steklo, soda,...)?croma_man wrote:oksidirane, preveč barve,...grejo najprej na peskanje, pol spoliram in grejo na barvanje
Super, to bi bilo odlično...čakamo photo storycroma_man wrote:bom enkrat pripravil tokokrog od nakupa do prodaje za 2 primera s slikami.
potopis ni problema narest, sej ni nobene tople vode. Bom poiskal če mam kej v arhivi ker sem včasih vse slikal (doslednost).pero27 wrote:to bi blo zelo dobrodošlo, ja![]()
sepravi da če je dobra barva gor jo samo zmatiraš da se prime nova barva gor, ne greš do aluminija dol brusit če prav razumem?
Peska mi z mešanico kremenčevega peska in še enega (se ne spomnem točno)...je pa glede na ostale izdelke za moje pojme najmanj škodljiv, peskana površina se da lepo brusit in polirat (ni stolčen aluminij ali prežgan kar se zgodi pri korundu/železnih kroglicah)...karoserist.si wrote: A peska se s korundom/peskom ali kak drug manj agresiven medij (steklo, soda,...)?
croma_man wrote: Peska mi z mešanico kremenčevega peska in še enega (se ne spomnem točno)...je pa glede na ostale izdelke za moje pojme najmanj škodljiv, peskana površina se da lepo brusit in polirat (ni stolčen aluminij ali prežgan kar se zgodi pri korundu/železnih kroglicah)...