Izdelava tesnil

Izdelava tesnil
Živijo
Zanima me če kdo ve kam nest tesnila da mi jih naredijo po vzorcu. Rabim 2 tesnili za izpušni kolektor in turbino ter 2 tesnili za sesalni kolektor. 2 sta kovinski 2 kartonski. Rabim info o kakem mojstru ki to naredu dokaj poceni.
hvala
Zanima me če kdo ve kam nest tesnila da mi jih naredijo po vzorcu. Rabim 2 tesnili za izpušni kolektor in turbino ter 2 tesnili za sesalni kolektor. 2 sta kovinski 2 kartonski. Rabim info o kakem mojstru ki to naredu dokaj poceni.
hvala

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Re: Izdelava tesnil
probaj pri tesnila Bogadi(MB).

Tule so meni že marsi kaj rešili http://www.rollertehnik.si/?lang=sl
Kaj je pa zate poceni pa ne vem. Če dobiš tesnila še v kaki trgovini s avtodeli, potem kupi raje tam. Če imaš pa s dobavo nerešljiv ali custom made problem, so pa zelo ugodni
Kaj je pa zate poceni pa ne vem. Če dobiš tesnila še v kaki trgovini s avtodeli, potem kupi raje tam. Če imaš pa s dobavo nerešljiv ali custom made problem, so pa zelo ugodni

jaz sem bil enkrat pri tertineku v MB .. on dela z izpusnimi zadevami, pa mu poves za keri avto mas zadevo, pa bo sigurno nasel, ce ne, bo pa nasel zlo podobno in jo pol malce obdelas pa je .. tak sem jaz nardil ...

Iščem LJ okolica. MB se mi ne splača. Opelpower delajo kovinske in kartonaste tesnila?

Tesnila Kokelj v Sori (Medvode). Cena in čas izdelave nista ravno ugodni, je pa kvaliteta dobra.
Alpinas were always posh hot rods!

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Po slikah sodeč dela tudi večkomponentna tesnila za glave? 

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
a si dal ti tesnilo za m10 glavo delat? kolk si pa dal?