Škoda Favorit 135ls Grdi raček skrajšanimi tacami

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Re: Škoda Favorit 135ls
Moj glas je za gewinde. 

Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Go hard or go home. Pusti na bumpstopih in si daj not sedež od Scanie na zrak.
Problem solved
Problem solved

Upanje umre zadnjeOpelpower wrote:Sem ti rekel, da na original ne bo sedlo dol. Lahko pa daš skrajšat mortiče ...torej da se naredi krajša batnica in krajš ohišje, gor navariš zunanji navoj, in od enih starih gewind ponucaš fedre. Ali pa če kar v štartu kupiš gewinde in predelaš

@enej_46 Na zrak bi bilo super, samo ne sedež ampak podvozje

Get low, no matter how

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
No ja, pri naših avtih je že menjava olja s filtrom v tem rangu!Fleko wrote:ampak ne bomo šli v investicije 10x od cene avtomobila.

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
nisi prvi favorit tuner, mal pogooglaj od česa paše s predelavam gor,...
kar ne paše, se upaše
kar ne paše, se upaše

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Kot bi nemci rekli. Was nicht passt, wird passend gemacht 

Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Vem, da nisem prvi. Naštudirano, kaj skupaj paše imam že cca. 3 leta v glavi, sepravi predno sem jo kupil. Zdaj samo iščem kose, da sestavim lego kocke skupaj.croma_man wrote:nisi prvi favorit tuner, mal pogooglaj od česa paše s predelavam gor,...
kar ne paše, se upaše
Get low, no matter how

No, da vas malo spomnim, da so tukaj tudi nezaželeni ''novodobniki''
Sicer kaj novega je bolj malo (BMW-ji preveč časa vzamejo), dobil sem masko katero sem si želel

In pobarval luči

Zdaj pa drugo vprašanje.
Škodilak je bil kot nov dodatno izoliran. Glede na to, da je avto star že 24 let, se izolacija po podnu že na nekaterih mestih lušči (naknadna izolacija). Zdaj me zanima, s čim najlažje spravim dol to dodatno zaščito in da ne poškodujem originalne zaščite. Ker originalna zaščita je nedotaknjena.
Pragove bom dodatno zaščitil, ker pragovi so zelo bogo zaščiteni, tako da jih bom do golega zbrusil, namazal z wurtom, pobarval z osnovno barvo, pobarvljivo zaščito čez in pobarval v barvo avtomobila in v vseh votlih delih zaščitil z voskom.
Rad bi čim bolj zaščitil avto, ker avto je zelo zelo slabo zaščiten proti rjevenju (primerno državi porekla in budgetu)
.
Tako, da če je še kakšna dodatna ideja za zaščito se priporočam. Vse izdelke za zaščito podvozja in votlih delov bom uporabil od Dinitrola, ker mislim da je kar kvalitetni proizvajalec.

Sicer kaj novega je bolj malo (BMW-ji preveč časa vzamejo), dobil sem masko katero sem si želel

In pobarval luči

Zdaj pa drugo vprašanje.
Škodilak je bil kot nov dodatno izoliran. Glede na to, da je avto star že 24 let, se izolacija po podnu že na nekaterih mestih lušči (naknadna izolacija). Zdaj me zanima, s čim najlažje spravim dol to dodatno zaščito in da ne poškodujem originalne zaščite. Ker originalna zaščita je nedotaknjena.
Pragove bom dodatno zaščitil, ker pragovi so zelo bogo zaščiteni, tako da jih bom do golega zbrusil, namazal z wurtom, pobarval z osnovno barvo, pobarvljivo zaščito čez in pobarval v barvo avtomobila in v vseh votlih delih zaščitil z voskom.
Rad bi čim bolj zaščitil avto, ker avto je zelo zelo slabo zaščiten proti rjevenju (primerno državi porekla in budgetu)

Tako, da če je še kakšna dodatna ideja za zaščito se priporočam. Vse izdelke za zaščito podvozja in votlih delov bom uporabil od Dinitrola, ker mislim da je kar kvalitetni proizvajalec.
Get low, no matter how

Evo vrnu se iz dopusta. Vceraj ze nasel primerne absenkle (koncno
) in narocil preko kolega ebaya gewinde. Tako, da zdaj samo se cakamo da pride paket in "sestavimo" legokocke.
Aja pa spodnji podalsek od GLX.

Aja pa spodnji podalsek od GLX.

Get low, no matter how