Opel Manta A

Re: Opel Manta A
kukr sm oblubu.... neki slikc sicer malo prašna sameva v garaži ... ampak počas pa bo

mmmmm šwarze kolor, zgleda zanimivo...samo še ene lepe zlate feltne pa bo zmaga
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

feltne bodo ostale te sam da jih dam pobarvat na novo v isto barvo kot so ble... zlata sredina -zunaj sive(srebrne). načeloma se da na njih nataknt 205 gume in je avtek pol kar lepo vodliv. res pa je da takih gum kot sm jih dobil na njej verjetno dons nom več dubu he he. 205 60 13 je verjetn že mal odpisana dimenzija glede na to da ma že vsaka korejska kosilnca gor 15 col.
drugače črna je mat ... odločitev je padla ker mi nekako na teh starih kupejih dobr deluje .... sploh če je na avtu vs pripadajoč krom. jasno brez nekih kitajskih kvazi lepotnih dodatkov.
notranjost pa kaj pa vem ... zaenkrat bo to najšibkejši člen avta. mislim da me nekaj forumašev tudi v resnic pozna in vejo kok cajta že probavam tole spravt na nazaj na cesto in da bi zarad tega ker še nism najdu novih tapet pa armature stala še nekaj let v garaži ... ne hvala. verjetno bodo kasneje ali na novo preoblečene v usnje ali pa enostavno narejene iz poliestra z kakim relativno diskretnim zvočniškim panelom in lepo polakirane.
plansko je da se avto nekje pomladi ali začetek poletja .. kukr bojo finance dale ... zapelje po slovenskih cestah
l.p. samo
drugače črna je mat ... odločitev je padla ker mi nekako na teh starih kupejih dobr deluje .... sploh če je na avtu vs pripadajoč krom. jasno brez nekih kitajskih kvazi lepotnih dodatkov.
notranjost pa kaj pa vem ... zaenkrat bo to najšibkejši člen avta. mislim da me nekaj forumašev tudi v resnic pozna in vejo kok cajta že probavam tole spravt na nazaj na cesto in da bi zarad tega ker še nism najdu novih tapet pa armature stala še nekaj let v garaži ... ne hvala. verjetno bodo kasneje ali na novo preoblečene v usnje ali pa enostavno narejene iz poliestra z kakim relativno diskretnim zvočniškim panelom in lepo polakirane.
plansko je da se avto nekje pomladi ali začetek poletja .. kukr bojo finance dale ... zapelje po slovenskih cestah
l.p. samo

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Ja, tole je ze kar tezko dobit. Jaz imam 195/55/13, sicer semperitke, ampak tudi teh ni vec za dobit. Trenutno je v tej dimenziji samo Uniroyal, ce ne motim za okoli 55€? Vec bo povedal uporabnik RE21, ki jih je kupil za svojega BMWumetnik wrote:205 60 13 je verjetn že mal odpisana dimenzija glede na to da ma že vsaka korejska kosilnca gor 15 col.
Ja traja ze kar nekaj casaumetnik wrote: mislim da me nekaj forumašev tudi v resnic pozna in vejo kok cajta že probavam tole spravt na nazaj na cesto

Cool, komaj cakam na pomladumetnik wrote: plansko je da se avto nekje pomladi ali začetek poletja .. kukr bojo finance dale ... zapelje po slovenskih cestah

Ta dimenzija se dobi samo še od Uniroyal, komplet pride 180€. Ostali proizvajalci zal tega ne delajo več...

Anzee wrote:Ja, tole je ze kar tezko dobit. Jaz imam 195/55/13, sicer semperitke, ampak tudi teh ni vec za dobit. Trenutno je v tej dimenziji samo Uniroyal, ce ne motim za okoli 55€? Vec bo povedal uporabnik RE21, ki jih je kupil za svojega BMWumetnik wrote:205 60 13 je verjetn že mal odpisana dimenzija glede na to da ma že vsaka korejska kosilnca gor 15 col.
Ja traja ze kar nekaj casaumetnik wrote: mislim da me nekaj forumašev tudi v resnic pozna in vejo kok cajta že probavam tole spravt na nazaj na cestoPrvic sem videl tvojo manto ob cesti, ko sem mojo se iskal. Bil je julij 2000
Bo treba enkrat prit v kontrolo!
Cool, komaj cakam na pomladumetnik wrote: plansko je da se avto nekje pomladi ali začetek poletja .. kukr bojo finance dale ... zapelje po slovenskih cestah
ja le pridta z mybonom mal okol

mrbit pa zakruzamo spomlad z njo mal okol

http://www.gume-direkt.com/cgi-bin/rsho ... ologation=umetnik wrote:feltne bodo ostale te sam da jih dam pobarvat na novo v isto barvo kot so ble... zlata sredina -zunaj sive(srebrne). načeloma se da na njih nataknt 205 gume in je avtek pol kar lepo vodliv. res pa je da takih gum kot sm jih dobil na njej verjetno dons nom več dubu he he. 205 60 13 je verjetn že mal odpisana dimenzija glede na to da ma že vsaka korejska kosilnca gor 15 col.
Pa ne okol govorit

Alpinas were always posh hot rods!