BMW E21 327i (dolomiten reportage)

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: BMW E21 3XX (M20 stroker engine)
tam ima napisano da so B6 ..pa še to niso,ampak so kot pri meni B46 - čeprav to nemci prodajajo za B6 ..ampak meni glede na premer batnice vleče bolj na B4 .. a imaš ti croma kakšen boljši podatek kaj sploh to je ..B6 bi načeloma moral imeti to debelo batnico,oz. neki" upsidedown" sistem??
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Lepo to voziš
Zdej ti manjka pa samo še neki zelene barve na avtu in dredi

Zdej ti manjka pa samo še neki zelene barve na avtu in dredi

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
hvala gospod Milan, malo me je odneslo pri podvozju in motorju, pa smo tam kjer ni muhnalim wrote:Herr Milan, respekt za rihtanje (rumene gumice ti odpustim, ker niso Powerflex) in uporabo - sam sem mnenja, da je oldije treba vozit in ne samo božat.

sprednji so B8, zadnji so B6...zadnji so za E21, sprednji so za E30 ker imajo 4 cm krajše ohišje (sem nujno rabil za vozno višino ki jo mam). Na originalnih ohišjih je bilo vsega skup 1 cm med šalco in amortizerjem.DS71 wrote:tam ima napisano da so B6 ..pa še to niso,ampak so kot pri meni B46 - čeprav to nemci prodajajo za B6 ..ampak meni glede na premer batnice vleče bolj na B4 .. a imaš ti croma kakšen boljši podatek kaj sploh to je ..B6 bi načeloma moral imeti to debelo batnico,oz. neki" upsidedown" sistem??
Dans sem še par testov opravil na testni lokaciji, zapora dela čudeže, vstop izstop iz ovinka je konkretno popravljen, nagibanja ni več, tud stabilizator je hudo pomagal pri temu, puše NISO trde, je avto še vedno dovolj "prožen" da ga ne odbija. Pokanja podvozja NI.
Tudi brake balance se je popravil z diski, dosti bolj natančno zavira kot prej. Skratka ja, mislim da je narejeno vse kar je blo možno za moje želje po dinamični vožnji.

Zadnji B6 za določene avte so sicer monotube, samo niso inverted, sprednji pa so B6 in višje vsi inverted monotube. Pa B4 so samo črni, tko da taprav Bili je rumen al pa inoxDS71 wrote:tam ima napisano da so B6 ..pa še to niso,ampak so kot pri meni B46 - čeprav to nemci prodajajo za B6 ..ampak meni glede na premer batnice vleče bolj na B4 .. a imaš ti croma kakšen boljši podatek kaj sploh to je ..B6 bi načeloma moral imeti to debelo batnico,oz. neki" upsidedown" sistem??

- croma_man

že oto pestner je pel 30 let, pa smo še mi skup postavl in primerjal, ja no, znak od BMW-ja je enak, ostalo pa so mal spremenil

novo gor, novo dol, ampak meni je ta tanova M enka kupe za žile rezat dobra.

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
x2Tine wrote:novo gor, novo dol, ampak meni je ta tanova M enka kupe za žile rezat dobra.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
No jst pa bi bil bolj zato, da pričnejo spet E21 štancat
Zakaj pa ima 1M zvito havbo nad prvo desno lučjo... neki mi lufti ne štimajo...
sej sam opazujem pa ne vem če sam jst to vidim...

- croma_man
jst nebi bil zato, je šlo preveč dnarja v e21 da bi mi jo zdej kdo na nov štancnupapi wrote:No jst pa bi bil bolj zato, da pričnejo spet E21 štancat![]()

1M pa ma probleme ker ma karbonsko havbo, vročina, rob,...pa zvije.