Sadna Cesta Short Oldschool Tour Ljubljana 2014
Re: Sadna Cesta Short Oldschool Tour Ljubljana 2014
Zaradi porok na gradu, je nedelja najbolj primerna.
Moram pa opozorit, da ni to neka speed tura. Ceste so na določenih delih med malo ožje .. po hribih ne delajo prehitevalnih pasov
Se pa že kuje plan za Speed turco... Čez Col de Pečar . dolino Besnice, Štangarskih poljan ... ... bolj za cromota
Moram pa opozorit, da ni to neka speed tura. Ceste so na določenih delih med malo ožje .. po hribih ne delajo prehitevalnih pasov
Se pa že kuje plan za Speed turco... Čez Col de Pečar . dolino Besnice, Štangarskih poljan ... ... bolj za cromota
- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
se bom moto-kultivirano vozil, majkemi
Kromata postavimo zadnjega v kolono
Get low, no matter how
Pa da te potem ves čas naskakuje .. ne ne bo kar spredaj šel
Sem malo spremenil, in bomo šli namesto čez Zalog v Podgrad .. čez sostro na Pečarja.
Ki ja znan po lepih in drsečih ovinkih ( da se Croma mal razdivja)
potem čez Zagradišče..kjer se odvije lep pogled ... Lahko tudi prvi pitstop na Žagarskem vrhu:
Edini manko te poti je, da se en manjši del cca. 800m prevozi dvakrat ... ampak ne boste porajtal
Se že veselim turce, in upam da vam bo všeč..samo še vreme in datum trofnimo čimprej, da nas ne ujame muhasto Majsko vreme
Kako potem kaže na naslednji vikend .. seveda v primeru, da bo lepo vreme?
Ki ja znan po lepih in drsečih ovinkih ( da se Croma mal razdivja)
potem čez Zagradišče..kjer se odvije lep pogled ... Lahko tudi prvi pitstop na Žagarskem vrhu:
Edini manko te poti je, da se en manjši del cca. 800m prevozi dvakrat ... ampak ne boste porajtal
Se že veselim turce, in upam da vam bo všeč..samo še vreme in datum trofnimo čimprej, da nas ne ujame muhasto Majsko vreme
Kako potem kaže na naslednji vikend .. seveda v primeru, da bo lepo vreme?
-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Se dnevno vozim Javor(vrh)-Žagarski Vrh-Pečar-Sostro in z ameriškimi vozili nimam problema s širino.Opelpower wrote:Moram pa opozorit, da ni to neka speed tura. Ceste so na določenih delih med malo ožje .. po hribih ne delajo prehitevalnih pasov
Na tem delu je cesta kar solidne širine. Mogoče se bi vam lahko na tem delu tudi pridružil... samo sem v petek popoldne v službi...
Tudi lepo se da prtisniti po gasu... ampak jaz vidim problem, ker so tudi kolesarji že na nasprotnih pasovih
Zaenkrat termin naslednja nedelja. bomo pa še videli vremensko itd...
Ja kolesarji pa so..samo večinoma po besnici, po hribih se jih bolj malo lazi
Ja kolesarji pa so..samo večinoma po besnici, po hribih se jih bolj malo lazi
- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
Meni se sviđa, še bolj bi se mi, če nebi rabo sam it iz tega konca, tak, da upam ke se kdo javi..