BA3 2102
BA3 2102
Pozdravljeni, da ne bodo samo opli pa drugi nemci, bom predstavil nekaj drugačnega, in sicer je čisti predstavnik oldschool, saj v 15 letih izdelave tekorekoč ni bilo nobenih sprememb, tako da začnem z prvo sliko:
Moto moje predelave so low budget, low as possible in kar je meni všeč. Po dolgem iskanju (ker pač te robe ni več na voljo v RS) sem le našel predstavnika v prekmurju.
moj cilj (do katerega manjkajo samo še detajli) pa je:
Moto moje predelave so low budget, low as possible in kar je meni všeč. Po dolgem iskanju (ker pač te robe ni več na voljo v RS) sem le našel predstavnika v prekmurju.
moj cilj (do katerega manjkajo samo še detajli) pa je:
Re: BA3 2102
Si me prehitel, sem hotl zadevo dokončati pa jo pol pokazatiBOND 007 wrote:Bravo! Lada je kulj...
P.S. To je tvoja zadeva, ne?
u tole sem tud jst v btc-ju fotkou, hud na fertik zad maš švasane črke na havbi ane?
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
o lej jo rusinje .. žiguli al kako že
pa še prva serija .. odlična!!
pa še prva serija .. odlična!!
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
kot sem rekel kar je meni všeč, bo pa zadeva še letos sanirana, namreč spodnji del blatnika je gnil, pa sem že dobil original del, prednji del blatnika pa je tudi ven sekala rja, zato sem celega zbrusil tako da bo nekaj časa ratlook varianta nato pa gre v barvanjeCox wrote:Blatnik se mi ne dopade ... drugac pa TOP Shit
švasane črke je blo umetnost dobit, se pa da dobit praktično skoraj vseZiZa wrote:u tole sem tud jst v btc-ju fotkou, hud na fertik zad maš švasane črke na havbi ane?
Lepa Lada ni kaj, malo da se razmerje znamk vozil spremeni
- bertovtone
- Avtomobil: golf mk3 gti,mk1 gti...
dobra je