Mercedes Benz 280 CE
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Mercedes Benz 280 CE
Mercedesov coupe serije W123,motor vrstni šestak z 2800ccm in dobrimi 180 konji,menjalnik ročni 4 stopenjski.Od original opreme ima tonirana stekla,centralno zaklepanje,električna stekla,avtomatsko klimo in usnjeno notranjost v karamel barvi.
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
- DS71
Re: MB 280 CE
Glede na to,da nisem prevelik ljubitelj konfekcijskih izdelkov in sem mnenja da je treba pustiti tudi svoj pečat,je že v štartu padla odločitev da bo avto malenkost drugačen..seveda v okviru obdobja iz katerega izhaja.
In ker na tak avto ne paše drugega kot feltna "na rob" sem dalj časa iskal kaj primernega.Ker pri nas ni bilo ponudbe sem pač spremljal nemški ebay.Po nekaj neuspelih poizkusih kupčije se mi je končno nasmehnila sreča.Nabavil sem Rial-ove feltne z certifikatom za ta model avta. In sicer v dimenziji 8x16 spredaj in 9x16 zadaj
Naslednji korak je bil nižanje avta.Odločil sem se da kupim kar nov komplet vzmeti in amortizerjev
In ker na tak avto ne paše drugega kot feltna "na rob" sem dalj časa iskal kaj primernega.Ker pri nas ni bilo ponudbe sem pač spremljal nemški ebay.Po nekaj neuspelih poizkusih kupčije se mi je končno nasmehnila sreča.Nabavil sem Rial-ove feltne z certifikatom za ta model avta. In sicer v dimenziji 8x16 spredaj in 9x16 zadaj
Naslednji korak je bil nižanje avta.Odločil sem se da kupim kar nov komplet vzmeti in amortizerjev
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
- DS71
Medtem sem nabavil še bele sprednje žmigavce in pa krom obrobe blatnikov
Trenutni in pa verjetno tudi končni izgled avta je pa takšen
Trenutni in pa verjetno tudi končni izgled avta je pa takšen
- DS71
aja..pa še na eno "malenkost" sem pozabil.Že od kar sem nabavil avto mi je iz estetskega in funkcionalnega pogleda manjkalo zunanje desno ogledalo.Ampak tudi iskanje le tega je bilo dolgo(celo najdaljše od vsega).Na koncu sem ga našel v sosednji hrvaški,kjer mi ga je po dost solidarni ceni odstopil forumski kolega njihovega foruma.
Narejen je bil tudi servis tekočin in filtrov ter menjava svečk.Tako da avto nestrpno čaka sončne dni
Edini "greh" ki mi je še ostal je nabava sredinskih pokrovčkov za feltne.
Narejen je bil tudi servis tekočin in filtrov ter menjava svečk.Tako da avto nestrpno čaka sončne dni
Edini "greh" ki mi je še ostal je nabava sredinskih pokrovčkov za feltne.
- Peeping_Tom
- Avtomobil: Opel Ascona B 2.0 E
Wav, sploh nisem nikoli zamerkal, da obstajajo tudi coupeji tega modela?
Super zgleda takole, brez B stebričkov;
pa tudi feltne bi po mojem težko našel katere, da bi bolj pasale zraven.
Super zgleda takole, brez B stebričkov;
pa tudi feltne bi po mojem težko našel katere, da bi bolj pasale zraven.
- DS71
Re: Mercedes Benz 280 CE
no v petek pa smo bli na tehničnem..naredili brez pripomb tako da je za eno leto spet mir kar se tiče tega
Bemu mast..zlatko je res lep
Da neb mel tok jajc že doma ...
Da neb mel tok jajc že doma ...
- DS71
danes pa mi je končno ratalo se it peljat .. od tehničnega al ni blo vremena,volje al pa cajta ..dns pa en izi kruzin
Lep avto
Veliko užitkov v vožnji
Veliko užitkov v vožnji
Hudobija, predvsem se mi feltne zelo dopadejo
Lahko je hitro voziti, težje je hitro ustaviti.
Plin za kuhanje, nafta za ogrevanje, bencin za avtomobile
Plin za kuhanje, nafta za ogrevanje, bencin za avtomobile