opel rekord karavan 2.0
opel rekord karavan 2.0
Danes sem po potepanju po svetu srečal to: verjetno ga bom vzel, če se bom dogovoril z gasilci. Ali obstaja mogoče kakšno povpraševanje po kakšnih kosih tega darovalca organov?
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: opel rekord karavan 2.0
a misliš povpraševanje na trgu?
Po moje da ne .. kakšen menjalnik in motor katero boš verjetno ti vzel,bremze katere boš verjetno ti vzel in pa mogoče zadnja aksa (al pa še to ne) ..ostalo po moje prej ne kot ja
Po moje da ne .. kakšen menjalnik in motor katero boš verjetno ti vzel,bremze katere boš verjetno ti vzel in pa mogoče zadnja aksa (al pa še to ne) ..ostalo po moje prej ne kot ja
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Mah kot je ze DS71 reku, bolj kot ne neuporabno. Ce bi bil recimo 2.0E motor, potem lahko ponucas vsaj se kompletno elektroniko in pumpo. Tehniko ima pa Rekord kar drugacno (volanski sistem je drug, roke spredaj so druge, zadnja aksa je drugace vpeta...). Poglej no edino ce ima mogoce špero, glede na to da je gasilski hmhm..
Zadnjo akso oz. polosi in dif bi mogoče imel...če se bom res rotil predelav,,,hočem imet čim več podložnih ploščic za dif nastavljat.
opelsime wrote:Danes sem po potepanju po svetu srečal to: verjetno ga bom vzel, če se bom dogovoril z gasilci. Ali obstaja mogoče kakšno povpraševanje po kakšnih kosih tega darovalca organov?
motor ti hodi viška?
$$$$ ?
Opa a je tale avantar bivsi Borov
japMAIK wrote:Opa a je tale avantar bivsi Borov