Zivjo vsem,
Iscem nekoga k bi prisel do mene Lukovica pri Domzalah in mi pomagal nastaviti bobne spredaj in zadaj. Zamenjal sem vse kolesne cilindre, nove fedrcke, spredaj nove bobne, nove gumaste cevi, nove dihtunge v glavnem cilindru in mi bremza prime zadnje pol centimetra. Einliftal ze 100x, ni zraka notri. Ne vem kaj je, rad bi se vozil. Hvala vsem, malo sem ze obupan
Placam s pivom, evri ali pac karkoli.
Hvala
Pomoc, zavore kadett B
- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Pomoc, zavore kadett B
OK, morda ni pomoč, ki jo iščeš, mogoče pa te malo potolaži, da nisi edini. Jaz sem imel na Kadettu C (z 4x bobni original) popolnoma isto težavo in je nikakor nisem uspel rešiti sam. Ne vem v čem točno je finta, ker po upgrejdu na diske spredaj sem v 10 min preluftal kot se spodobi.
Pa smo se takrat matrali še pa še, v bremz-servisu na Viču je pa majster rešil v 5 min. Je pa res, da tam preluftajo tako, da naredijo nadtlak v posodi za olje, potem pa samo odpirajo niple. No, zdaj sem se spomnil, da sem si adapter za kompresor za ta način odzračevanja enkrat naredil. Če hočeš probat ga pridi iskat...
LP
Pa smo se takrat matrali še pa še, v bremz-servisu na Viču je pa majster rešil v 5 min. Je pa res, da tam preluftajo tako, da naredijo nadtlak v posodi za olje, potem pa samo odpirajo niple. No, zdaj sem se spomnil, da sem si adapter za kompresor za ta način odzračevanja enkrat naredil. Če hočeš probat ga pridi iskat...
LP