W201 1.8E WHITE LADY
W201 1.8E WHITE LADY
Da še jaz predstavim moj stroj.Vseskozi vozim starejše in od malega mi je bila zvezda všeč.Dolgo sem iskal a našel.Pred tremi leti sem jo zasledil na netu.Na sliki ni izstopala a je od petih ogledanih bila najboljša .Ima opremo nemca teh let plus naslon,klimo,air bag in daljinsko centralno.Prvo leto sem nanj vložil tolko kot sem zanj dal a do danes po 35.k ni rabil ničesar razen gorivo.Res uživam v daily driving z njim,a vseeskozi merkam 124.-ke saj je to moj naslednji projekt.Prve slike pr men(2013).
Life it;s too short to drive new borring cars.
Re: W201 1.8E WHITE LADY
Lep je, lep.
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
res zgleda lep ..kljub temu da je daily. Dizlo verjetno?
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
1.8 je bencinar, 109KM.
Končno opran od soli in umazanije.Vmes dobil bele smerokaze,carglas luči vzadaj,športni izpuh,original alu,nove zimske Continental.
Z belimi smerniki in zadnjimi lučmi si IMHO brcnil v temo, se mi pa dopade izpušni lonec. Si menjal celoten izpušni sistem? Znamka? Zdaj bi se spodobilo, da bi ga še malo prizemljil
- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Te zadnje luči so res direkt za v Albanijo...tam bi bil verjetno glavni... Sicer zgleda pa lepa!
Vživo pride svetovno,vsak jih pohvali.Še na tehničnem.Izpuh je menjan od katalizatorja naprej,delo Dr.Izpuh-a,prede ko šestak.