bom poenostavu.
večerne nadure, konc šihta ob 12 ponoč. ko policaji stojijo ob cest skor vedno ko se js prpelem mim vržejo mene vn z enko. pa stalno teži za homologacijo pa običajno še za alkotest. zdaj ko štrajkajo je dejansko mal mira, običajno ga pa ni. mamo par idiotov v mojem kraju ko preveč težijo za tako.
TUV, 165/50/15
Re: TUV, 165/50/15
hmmm sicer nisem probal, svaka cast ce si to naredoOpelpower wrote:Matr se bojite teh modrih. Pa za oldije tak nič ne komplicirajo..tudi če pred postajo kroge rišeš
Kaj sem pa vedel, da imajo tam štacjon
To so mi šele potem povedal, da so me čez okno gledal. Pa zanimivo vprašanje policista....Pa imaš to sploh registrirano..... Haha
Rollbar,über breite reifen,poširitve,H pasovi....vedno le s navdušenjem gledajo...tok tok.
To so mi šele potem povedal, da so me čez okno gledal. Pa zanimivo vprašanje policista....Pa imaš to sploh registrirano..... Haha
Rollbar,über breite reifen,poširitve,H pasovi....vedno le s navdušenjem gledajo...tok tok.
@opelpower vrei to jaz sem do sedaj dobil samo par pohval da je lepi stari avto od policajof, pol pa poloznico ker nisem bil pripet hahaha
mah te hmologacijske zadeve, to je kr nekaj. Na avto das zadeve ko ne izstopajo prevec pa vozis, thats it .... saj pa ne vozimo takih avtov 24/7
mah te hmologacijske zadeve, to je kr nekaj. Na avto das zadeve ko ne izstopajo prevec pa vozis, thats it .... saj pa ne vozimo takih avtov 24/7