Cev za vodo
Re: Cev za vodo
uporabnika sablac vprasaj drugace pa mislim da je to od pralnega stroja ista cev oz podobna varianta
Od pralca ne bo zdržala pritiska. So pa tele 'grde' nagubanke pri merikancih zelo popularne
Kaj podobnega boš staknil v PRIT -tu. Imajo pa po novem tudi črne silikonke
Kaj podobnega boš staknil v PRIT -tu. Imajo pa po novem tudi črne silikonke
men se gre predusem zato ker je gibljiva cev.. gumijasta ali silikon ponavad ni.. cev od pralnega stroja so pa po vicini plasticne.
- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
tudi gumaste ali silikon cevi so zelo gibljive, če so prave oblike; recimo e21 ima za dovod vroče vode iz motorja do vrha hladilnika cev v obliki črke S in posledično ni nobenih problemov z rukanjem motorja levo-desno pri nizkih obratih (ali če daš napačne kable na napačne svečke )
No sej v PRIT-u boš dobil tako nagubanko, ki ima notr kovinsko spiralo. Jaz jih tlačim za IC .. sicer je kr trša, ampak počla ne bo
ja res mam od pralnega stroja to cev- notri ojacano z nekaksno vzmetjo da ohrani presek pri krivljenju,drzi pa ze vec kot 5 let
-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Seveda, ker tlačijo čisto tretji motor ali hladilnik v neko čisto tretjo karoserijo, potem pa nič skupaj ne paše.Opelpower wrote:So pa tele 'grde' nagubanke pri merikancih zelo popularne
- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
sej te žičnate spirale ima že dosti original cevi notri .. corvette npr
Drgač pa ..a si za te cevi kej gledal v kakšnem "heavy duty" programu .. kmetijska,gradbena mehanizacija,viličarji ..
Jaz sem to nekje videl in se pri hudiču ne spomnem kje..
Drgač pa ..a si za te cevi kej gledal v kakšnem "heavy duty" programu .. kmetijska,gradbena mehanizacija,viličarji ..
Jaz sem to nekje videl in se pri hudiču ne spomnem kje..
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Po mojem da si videl v kakšnem Agroservisu; imajo vsega boga tam.