Audi 80 CD 5E
Re: Audi 80 CD 5E
v tujino je šel..
Na zalost je SLO premajhen trg za taka vozila... pa nazalost se vedno prevlada una logika "za koj k. bi dajal 5jurjev za eno staro kanto, dobim bmw-ja 5 e60 za ta dnar" .. in dokler bo tko se nebo nic prodalo.. res je, skoda da ni ostal pri nas.. sam pac se je treba sprijaznit da se pri nas ne proda nic..
- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
res je, pa tudi ni samo pri avtomobilih taka zgodba...je tudi pri delih in vrtečih se delih...BruM wrote:Na zalost je SLO premajhen trg za taka vozila... pa nazalost se vedno prevlada una logika "za koj k. bi dajal 5jurjev za eno staro kanto, dobim bmw-ja 5 e60 za ta dnar" .. in dokler bo tko se nebo nic prodalo.. res je, skoda da ni ostal pri nas.. sam pac se je treba sprijaznit da se pri nas ne proda nic..
- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, BMW E28 1.8i, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Jst sm še danes žalosten :/
Mene pa najbolj jezi dejstvo, da ko ne prodajaš je vedno en kup pogumnih ki bi dali ledvico za avto....
Ko pa prodajaš ni enega, vsi neki izgovori, jao!
Mene pa najbolj jezi dejstvo, da ko ne prodajaš je vedno en kup pogumnih ki bi dali ledvico za avto....
Ko pa prodajaš ni enega, vsi neki izgovori, jao!
meni je prav mega da je šel nekam u pizdomaterno.
če bi ostal v SLO bi me nov lastnik nonstop klicaru da ne dela to da je treba menjat uno in da če bom jaz to plačal in da naj mu vrnem denar in da bo avto nazaj pripeljal in take.
jebemti slovenijo
če bi ostal v SLO bi me nov lastnik nonstop klicaru da ne dela to da je treba menjat uno in da če bom jaz to plačal in da naj mu vrnem denar in da bo avto nazaj pripeljal in take.
jebemti slovenijo
Popolnoma razumem zakaj je sel v tujino. Vem, da ni kupcev v Slo. Edino fičoti za čicote se mogoce za kaj takega proda
Skoda ga je v smislu, se en lep avto, ki ga ni vec v Slo.
Skoda ga je v smislu, se en lep avto, ki ga ni vec v Slo.
Get low, no matter how
- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
ma pizdarija je to da bolj verjamem npr. belgijcu da se bo stegnil za avto kot pa enemu "našemu" ki mi reče, ja, ko boš prodajal povej, kupim...
S tem se pa 100% strinjam.$küll wrote:meni je prav mega da je šel nekam u pizdomaterno.
jebemti slovenijo